ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Լեհական թխվածք «Piernik staropolski»
Պանրով ձողիկներ
Մեղրով թխվածքաբլիթ
Պնդուկով տրյուֆելային տորթ
Կարկանդակ ”Արևածաղիկ”
Լակոմկա հալվայով
Շոկոլադե նրբաբլիթներով տորթ
Գերմանական կոնֆետ ”Եռանկյունի”
Ընկույզով և շոկոլադով տորթ
Պանրով բլիթ
Մեղրով տորթ սալորաչրով
Պիցցա – ռուլետ