ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ Զեբր
Հավի թևիկ պանրային սոուսով
Շոկոլադե-ընկուզային միջուկով նրբաբլիթ
Շոկոլադե թխվածք
Կաթնաշոռով և բալով բրաունի
Գետնանուշով չիզքեյք
Մանդարինով կեքս
Դդումով բուլկի
Շոկոլադե ռուլետ սերուցքային կրեմով
Շոկոլադե տորթ
Փքաբլիթ
Շերտավոր խմորով և խնձորով տորթ