ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Փոքրիկ պիցցա ջեռոցում
Առանց խմորիչի խմոր
Բանանով պիրոգ
Դարչինով բուլկիներ
Համեղ տոնածառ
Կորժիկ
Ռուլետաձև թխվածքաբլիթներ
Պանրե ձողիկներ
Դդմիկով նագեթսներ
Ծաղկակաղամբով օլադիներ
Տապակած սուլուգունի
Կիտրոնով կարկանդակ