ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Քունջութով թխվածքաբլիթ

Կաթնային պիրոգ

Հավով և սնկով բլիթ

Սրճային միջուկով բիսկվիթ

Պրոֆիտրոլի հավի կծու աղցանով

Խրթխրթան հավի թևիկներ

Արագ շոկոլադե կեքս

Չորաբլիթ

Տորթ-սուֆլե

Դդումով ամերիկյան պիրոգ

Խնձորով և ընկույզով պիրոգ

Շոկոլադե չիզքեյք յոգուրտային կրեմով