ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

churros
Չուրրոս
tort-praga
Տորթ Պրագա
tort-spartak
Տորթ Սպարտակ
Արագ կարկանդակ
Սնկով Ժուլիեն թավայի մեջ
tort-katnayin
Տորթ ”Կաթնային”
shokolade-nrbablit-tiramisu
Շոկոլադե նրբաբլիթ Տիրամիսու
Տորթ «Կատարելություն»
pizza-arev
Պիցցա «Արև»
Կոնֆետ շոկոլադով և զեֆիրով
tort-xelahexutyun-
Տորթ ՛՛Խելահեղություն՛՛
vanilayin-eghjyurner
Վանիլային եղջյուրներ
...10...4243...50...