ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե խառնաշփոթ
Տապակած կարկանդակներ հավի մսով և պանրով
Վանիլային պուդինգով տորթ
Մեղրով տորթ «Հրաշք»
Նրբաբլիթներ սնկով և պանրով
Կեքս «Զեբր»
Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
Կարամելային Նապոլեոն
Չեբուրեկի կեֆիրով
Բրաունի
Խնձորով պիրոգ
Շվեյցարական ուտեստ «Cordon bleu»