ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Ընկույզով թխվածքաբլիթ

Դդումով տորթ -մուսս

Կարտոֆիլով բլիթ «Perunarieska»

Բիսկվիթային տորթ վանիլային կրեմով և ժելեով

Օլադի կեֆիրով և կանաչ սոխով

Կաթնաշոռով թխվածք

Ռավիոլի դդումի միջուկով

Թխվածքաբլիթ խվորոստ

Տորթ «Honey cake»

Բլիթներ պանրով և կարտոֆիլով

Շոկոլադե եռահարկ տորթ «Սիրտ»

Սամսա շերտավոր խմորով և մսով