ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Ընկույզով թխվածքաբլիթ
Դդումով տորթ -մուսս
Կարտոֆիլով բլիթ «Perunarieska»
Բիսկվիթային տորթ վանիլային կրեմով և ժելեով
Օլադի կեֆիրով և կանաչ սոխով
Կաթնաշոռով թխվածք
Ռավիոլի դդումի միջուկով
Թխվածքաբլիթ խվորոստ
Տորթ «Honey cake»
Բլիթներ պանրով և կարտոֆիլով
Շոկոլադե եռահարկ տորթ «Սիրտ»
Սամսա շերտավոր խմորով և մսով
...10...4546...50...