ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Պիրոգ կաթնաշոռով և դդումով
Շոկոլադային շիֆոնե բիսկվիթ
Օլադի սև թոքով
Բլիթներ կանաչիով և կարտոֆիլով
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ շոկոլադի կտորներով
Կիտրոնով տորթ
Թխվածքաբլիթ թավայի մեջ
Տորթ Պրահա
Շատ արագ չեբուրեկի
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
Շոկոլադե տորթ ընկույզով
Պելմենի կանաչիով