ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Բիսկվիթ «Դակուազ»
Տորթ «Շոկոլադե-սրճային բեզե»
Խնձորով և կաթնաշոռով թխվածք
Խուրմայով ” Սնիկերս ”
Բանանով պիրոգ կարամելային սոուսով
Տորթ-սուֆլե բալով
Արագ տորթ
Քերած պիրոգ
Տոնական արագ տորթ
Ծրարներ կարամելացված խնձորի միջուկով
Սրճային տորթ
Մսով բլինչիկներ ՝ ռուսական ձևով