ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Եղջյուրիկներ կաթնաշոռով և ընկույզով
Ամանորյա ”Թռչնի կաթ”
Սրճային բազմաշերտ տորթ
Տոնական թխվածքաբլիթ «Երեք շոկոլադ»
Ամանորյա շոկոլադե տորթ
Խորտիկներ պանրի և խոզապուխտի միջուկներով
Ամանորյա թխվածքաբլիթներ
Ամանորյա թխվածքաբլիթներ
Պնդուկով տորթ
Կարամելային թխվածքաբլիթներ
Փախլավա
Նրբաբլիթներով արագ տորթ