ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե էկլերներ
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Տորթ Զեբր
Թխվածքաբլիթ փխրուն խմորով և շոկոլադով
Թխվածք «Ամանորյա պսակ»
Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով
Փախլավա ընկույզով և չրերով
Տարտալետկա ոլոռից՝ լցոնված կաթնաշոռով
Փախլավա
Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”
Թխվածք փխրուն խմորով
Ամանորյա թխվածք սառեցրած բալով և սուֆլեով