ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Շոկոլադե էկլերներ
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Տորթ Զեբր
Թխվածքաբլիթ փխրուն խմորով և շոկոլադով
Թխվածք «Ամանորյա պսակ»
Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով
Փախլավա ընկույզով և չրերով
Տարտալետկա ոլոռից՝ լցոնված կաթնաշոռով
Փախլավա
Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”
Թխվածք փխրուն խմորով
Ամանորյա թխվածք սառեցրած բալով և սուֆլեով
...10...4950...60...