ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Փխրուն թխվածքաբլիթ
Տորթ շոկոլադե մուսսով և նուտելլայով
Հավի մսով խորտիկ «Տոտիկներ»
Շերտավոր խմոր
Տորթ «Կիվի»
Կիևյան կոտլետ
Բուլկի եփած կրեմի միջուկով
Սուպեր շոկոլադե բիսկվիթ
Թխվածքաբլիթ «Շոկոլադե զոլեր»
Տորթ «Օրբիտա»
Բուլկի «Buchteln» սերուցքով
Կոկոսով և կիտրոնով տորթ
...10...5253...60...