ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ «Տրոպիկանա»
Թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»
Վանիլային բուլկիներ
Ծիրանով տորթ
Տորթ զոլավոր բիսկվիթով
Հայկական լավաշ թավայի մեջ
Տորթ «Տանձը կարամելի մեջ»
Պարմեջանա սմբուկով
Տնական լափշա
Բիսկվիթային ռուլետ «Ձմերուկ»
Շերտավոր խմոր առանց խմորիչի
Շտրեյզելյան տորթ
...10...5354...60...