ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Չիզքեյք բեզեով
Կաթնաշոռով պիրոգ «Պլացինդա»
Լոլիկով բլիթներ գրիլի վրա
Կաթնաշոռով փքաբլիթներ
Շոկոլադե տորթ կարամելային շերտով
Տրյուֆելային տորթ
Լազանյա «Բոլոնեզ» սոուսով
Սխտորով հացիկներ ապուրի համար
Տարտ վանիլային կրեմով և բալով
Տորթ Զահեր
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթ
Տորթ «Մարս»