ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Կարկանդակներ մսով և պանրով

Տապակած դդմիկ

Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»

Սնկով պիրոգ

Տորթ «Գվադելուպա»

Սնկով կրեմ-ապուր

Լոլիկով բուլկիներ գրիլի վրա

Տորթ «Էլինա»

Կաթնաշոռով և խնձորով պիրոգ

Տորթ «Մարոնիեր»

Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով

Տորթ «Շոկոլադե Ֆրամբուազ»