ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Կարկանդակներ մսով և պանրով
Տապակած դդմիկ
Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»
Սնկով պիրոգ
Տորթ «Գվադելուպա»
Սնկով կրեմ-ապուր
Լոլիկով բուլկիներ գրիլի վրա
Տորթ «Էլինա»
Կաթնաշոռով և խնձորով պիրոգ
Տորթ «Մարոնիեր»
Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով
Տորթ «Շոկոլադե Ֆրամբուազ»
...10...5556...60...