ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
Տորթ Օպերա
Դդմիկով ռուլետներ
Նուշով չիզքեյք կարմիր հաղարջով
Կարտոֆիլով և պանրով բլիթներ «Չուդու»
Տորթ «Դոբոշ»
Օլադի դդմիկով
Կարկանդակներ կաթնաշոռով և պանրով
Տորթ «Տրյուֆել»
Սպանախով և լոլիկով ռուլետ
Մինի բուլկիներ եփած կրեմով
Շոկոլադե տորթ «Carrément Chocolate»
...10...5657...60...