ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Շոկոլադե բիսկվիթ տորթի համար

Պանրով և սոխով հաց

Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»

Տարտալետկաներ լոլիկով և պանրով

Շոկոլադե թխվածք մուսսով և ազնվամորիով

Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով

Տորթ «Լենինգրադյան»

Ռագու տավարի մսով և սնկի խմորագնդիկներով

Աղանդեր «Բրազիլական»

Տորթ «Դելիկատ» նարնջով

Կաթնաշոռով ձողիկներ

Տորթ «Diabella»