ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե բիսկվիթ տորթի համար
Պանրով և սոխով հաց
Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»
Տարտալետկաներ լոլիկով և պանրով
Շոկոլադե թխվածք մուսսով և ազնվամորիով
Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով
Տորթ «Լենինգրադյան»
Ռագու տավարի մսով և սնկի խմորագնդիկներով
Աղանդեր «Բրազիլական»
Տորթ «Դելիկատ» նարնջով
Կաթնաշոռով ձողիկներ
Տորթ «Diabella»