ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Հավի թևիկներ «Բարբեքյու» սոուսի մեջ

Կիևյան տորթ

Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով

Չիզքեյք «Devil’s Food»

Աղանդեր եփովի կրեմով և հատապտուղներով

Տորթ «Tropezienne»

Գազարով չիզքեյք

Նրբաբլիթներով աղանդեր հունգարական ձևով

Տորթ «Թռչնի կաթ»

Մարմարյա չիզքեյք

Մեղրով տորթ

Շոկոլադե տորթ Օպերա