ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ «Մոկկա»
Աղանդեր «Red Velvet»
Շարլոտկա բալով
Թխվածքաբլիթ «Սնիկերս»
Ելակով սերուցքային տորթ
Անանուխով փանքեյք շոկոլադով
Տորթ «Ֆերրերո Ռոշե»
Գազարով տակոս
Շոկոլադե սենդվիչներ
Բավարիական շոկոլադե տորթ
Արագ շերտավոր խմոր
Ֆրանսիական աղանդեր եփած կրեմով և հատապտուղներով