ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե կեքս
Կիտրոնով ռուլետ
Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ
Թխվածքաբլիթներ արախիսի միջուկով
Ընկույզով էկլեր
Կաթնաշոռով ու բալով պիրոգ
Բալով ու նուշով կրամբլ
Խնձորով թխվածք
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
Բալով կարկանդակ
Կարամելային տորթ խնձորով
Ելակով տարտալետկաներ