ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ «Monia»
Թխվածք «Կարպատկա»
Պլյուշկա կեֆիրով
Փխրուն թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»
Շոկոլադե տորթ-բեզե
Վանիլային հաց ՛՛Լեոպարդ՛՛
Բուլկի քունջութով
Բիսկվիթային տորթ բեզեով և շոկոլադով
Շոկոլադապատ կոնֆետներ կարամելով
Թխվածքաբլիթ Սնկեր
Շոկոլադե տորթ վաֆլիի կրեմով
Թխվածքաբլիթ «Բրաունի կաթնաշոռով»