ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Չիզքեյք JUNIOR’S-ից
Տորթ Պանչո
Կաթնաշոռով փքաբլիթներ
Դդումով տորթ
Տորթ ”Նապոլեոն”
Շոկոլադե փխրուն թխվածքաբլիթ
Նարնջով տորթ
Պիրոգ կիտրոնի միջուկով
Կիտրոնով և հատապտուղներով տորթ
Սնկով և հավի մսով ջեռեփուկ
Ազնվամորիով պիրոգ
Ֆրանսիական էկլերներ «Laduree»-ից