ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/cheescake-juuniors-17-420x400.jpg)
Չիզքեյք JUNIOR’S-ից
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/tort-pancho-norovi-18-420x400.jpg)
Տորթ Պանչո
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/katnashorov-pqablitner-11-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով փքաբլիթներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/ddumov-tort-norovi-13-420x400.jpg)
Դդումով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/tort-napoleon-12-420x400.jpg)
Տորթ ”Նապոլեոն”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/shokolade-pxrun-txvacqablit-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե փխրուն թխվածքաբլիթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/narnjov-tort-12-420x400.jpg)
Նարնջով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/pirog-kitroni-mijukov-8-420x400.jpg)
Պիրոգ կիտրոնի միջուկով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/kitronov-hataptuxnerov-tort-23-420x400.jpg)
Կիտրոնով և հատապտուղներով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/snkov-havi-msov-jerepuk-7-420x400.jpg)
Սնկով և հավի մսով ջեռեփուկ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/aznvamoriov-pirog-11-420x400.jpg)
Ազնվամորիով պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/fransiakan-ekler-ladureeic-13-420x400.jpg)
Ֆրանսիական էկլերներ «Laduree»-ից