ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Թուլումբա
Չեբուրեկի
Գազարով կարկանդակներ
Ազնվամորիով թխվածք
Տորթ բանանով
Ֆրանսիական բագետ
Կաթնաշոռով տորթ նարնջով
Նրբաբլիթներով ուտեստ կաթնաշոռով և լոլիկով
Քաղցր սուջուխ
Տորթ Հրաշք
Կիտրոնով տորթ
Տորթ սուֆլե ելակով և բանանով