ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Ռուլետ ջեմով և գետնանուշով
Շոկոլադե տարտ կարամելով
Շոկոլադե-կարամելային թխվածքաբլիթ
Ելակով տորթ եփած շոկոլադե կրեմով
Իտալական դեսերտ ”Zuppa inglese”
Շոկոլադե դեսերտ
Տորթ-սուֆլե ազնվամորիով
Տորթ ”Սպիտակ տրյուֆել”
Գաթա
Տարտալետկաներ մուրաբայով և կրեմով
Էքստրա շոկոլադե տորթ
Հազրեվարդով թխվածքաբլիթ