ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Բեզեով տորթ ”Ձյունիկ”

Իտալական հաց ”Չիաբատտա” ջեռոցում

Շոկոլադե թխվածքներ վանիլային կրեմով

Բելյաշներ

Շոկոլադե-մեղրային տորթ ազնվամորիով

Տորթ կիտրոնի կրեմով

Տնական հաց ջեռոցում

Վանիլային եղջյուրիկներ

Կլոր գաթա

Տապակած ծաղկակաղամբ թթվասերային սոուսով

Փքաբլիթներ

Տորթ ”Դեղձով պաննա-կոտտա”