ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ ”Ֆրեզիե”
Եփած խմոր կաթով
Խնձորով տորթ
Մեղրով տորթ հապալասի կրեմով
Կրոկետներ հավի մսով և պանրով
Տորթ “Ferrero rocher”
Փքաբլիթներ խտացրած կաթով
Խաղողով և ընկույզով տորթ
Շոկոլադե ֆոնդան
Կակաչով և ընկույզով տորթ
Ջնարակապատ փքաբլիթներ
Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”