ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Վիեննական վաֆլի
Էկլերներ եփած կրեմով
Բուգացա
Արագ թխվածքաբլիթ թավայի մեջ
Տորթ «Միկադո»
Տորթ ”Կրեմբո շոկոլադի մեջ”
Պիրոգ հավի սրտով
Մեղրով տորթ
Թխվածքներ շերտավոր խմորով և բալի միջուկով
Շոկոլադե թխվածք բալով
Տարտ եփած կրեմով և ազնվամորիով
Տարտալետկայի խմոր
...10...6970...80...