ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Բեֆստրոգանով
Տորթ ”Ազնվամորիով տրյուֆել”
Կարկանդակ կարամելային կրեմով
Չիզքեյք հատապտղային ժելեով
Տնական շոռակարկանդակ
«Հրեշտակային» բիսկվիթով տորթ
Բիսկվիթ ՝ բալի ժելեով
Խնձորով և մեղրով բուլկի
Կարկանդակ ”Մոնբլան”
Կաթնաշոռով տորթ բիսկվիթային ռուլետներով
Դարչինով կեքս
Միլֆեյ դդումով
...10...7475...80...