ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ ”Թռչնի կաթ”

Տորթ Պայուսակ

Կանապե ”սնկով զամբյուղներ”

Խնձորով պիրոգ

Դդումով տորթ

Ելակով և տանձով տորթ

Փանքեյք

Շոկոլադե տորթ կիտրոնով

Թխվածքաբլիթ Ընկույզ

Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”

Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով

Հացի բաղադրատոմս հացթուխ սարքով