ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Ձկով պիրոգ

Տորթ ”Երեք շոկոլադ”

Ժելե տորթ Զատիկ

Փխրուն տորթ շոկոլադե գնդիկներով

Ազնվամորիով և կիտրոնով տորթ

Տորթ ”Նրբություն”

Կարկանդակ կաթնաշոռային կրեմով և ազնվամորիով

Շոկոլադե պիրոգ շոկոլադե կրեմ-մուսսով

Կիտրոնով աղանդեր

Էկլերով տորթ

Նրբաբլիթով տորթ

Անանասով տորթ