ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Ձկով պիրոգ
Տորթ ”Երեք շոկոլադ”
Ժելե տորթ Զատիկ
Փխրուն տորթ շոկոլադե գնդիկներով
Ազնվամորիով և կիտրոնով տորթ
Տորթ ”Նրբություն”
Կարկանդակ կաթնաշոռային կրեմով և ազնվամորիով
Շոկոլադե պիրոգ շոկոլադե կրեմ-մուսսով
Կիտրոնով աղանդեր
Էկլերով տորթ
Նրբաբլիթով տորթ
Անանասով տորթ
...10...7677...80...