ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ ՛՛Գերան՛՛
Հավի մսով և պանրով շնիցել
Շոկոլադե ֆոնդան
Լինցյան թխվածքաբլիթ
Ընկույզով և դարչինով բուլկի
Նագեթսներ
Խնձորով կարկանդակներ փայտիկի վրա
Շոկոլադե կրեմ տոստի համար
Շոկոլադե շտրուդել
Կաթնաշոռով և անանասով տորթ
Չեբուրեկի
Թխվածքաբլիթ ՛՛Գառնուկներ՛՛