ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Խնձորով պիրոգ թթվասերային կրեմով
Կարտոֆիլային ռուլետ մսային միջուկով
Բիսկվիթային ռուլետ
Տորթ «Կրիա»
Շոկոլադե ձու
Խմոր պելմենների համար
Բանանով կարկանդակ
Խնձորով կարկանդակ
Շոկոլադե տորթ
Հավով ու կարտոֆիլով կարկանդակներ
Շպեցլե պանրով ու խոզապուխտով
Մեղրով տորթ