ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Ընկույզով տորթ բանանով և անանասով
Ճուտ վիեննական ձևով
Տորթ ”Հրաբուխ”
Մսով պելմենի
Նուտելլա
Կաթնաշոռով տորթ սուֆլե
Շոկոլադե տորթ դդումի նրբաբլիթներով
Հավի խրթխրթան ձողիկներ
Հատապտղային շոկոլադե տորթ
Կաթնաշոռով բուլկիներ
Կրեկեր
Տորթ Թռչնի կաթ