ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ բալի կրեմով և չիզքեյքի շերտով
Ընկույզով շոկոլադե տորթ “Նուտելլա”
Ընկույզով տորթ լիկյորի կրեմով
Պիցցա ”Հավայան”
Կիտրոնով տորթ մերենգայով
Լեհական տորթ “Կարպատկա”
Ընկույզով տորթ
Տորթ լիկյորային կրեմով
Թխվածքաբլիթ “Սավոյարդի”
Տորթ Զատիկ
Կուլիչ
Թխվածքաբլիթ-ձվիկներ Զատիկի համար
...10...8384...90...