ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Չոր թխվածքաբլիթ “Գալետ”

Սլավոնական կուլիչ թթվասերով

Նարնջով կարկանդակ

Թխվածքաբլիթ “Ձվիկներ”

Տորթ խնձորի միջուկով և կարամելային մուսսով

Թխվածք Զատիկի համար

Կիևյան տորթ

Բրոկոլիով և սնկով կարկանդակ

Պահքային թխվածք ջեմով և ջնարակով

Շոկոլադե տորթ սրճային համով

Սիսեռով չիպսեր

Կաթնաշոռային տորթ սառեցրած բալով