ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Պահքային թխվածքաբլիթ լոլիկի հյութով

Տորթ Օպերա

Դդումով կեքս

Բրաունի բանանով և պնդուկով

Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով

Ջեմով մինի – բիսկվիթներ

Թավշյա շոկոլադե կեքս նարնջի համով

Տորթ “Նապոլեոն” շերտավոր խմորից

Տորթ “Թռչնի կաթ”

Կաղամբով կարկանդակ

Տորթ Զահեր

Բալով շոկոլադե կեքս