ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Ֆրանսիական կարկանդակ ”Quiche”

Խնձորով շոկոլադապատ կարկանդակ

Չրերով և դարչինով ռուլետ

Խնձորով և կաթնաշոռով ոլորահաց

Տորթ «Սպարտակ»

Հունական կարկանդակներ “Միլոպիտակյա”

Պահքային փախլավա

Բրոկոլիով և կարտոֆիլով կոտլետ

Շոկոլադե տիրամիսու բալի լիկյորով

Նարինջով և բանանով տորթ

Տանձով և ընկույզով տորթ

Ելակով ֆրասնիական շարլոտկա