ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Ֆրանսիական կարկանդակ ”Quiche”
Խնձորով շոկոլադապատ կարկանդակ
Չրերով և դարչինով ռուլետ
Խնձորով և կաթնաշոռով ոլորահաց
Տորթ «Սպարտակ»
Հունական կարկանդակներ “Միլոպիտակյա”
Պահքային փախլավա
Բրոկոլիով և կարտոֆիլով կոտլետ
Շոկոլադե տիրամիսու բալի լիկյորով
Նարինջով և բանանով տորթ
Տանձով և ընկույզով տորթ
Ելակով ֆրասնիական շարլոտկա