ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Հավի թևիկներ

Շոկոլադե օրիգինալ կեքս

Թխվածքաբլիթ ՛՛Merry Mocha՛՛

Կանաչիով և պանրով բլիթներ

Պահքային “Նապոլեոն”

Շոկոլադե միջուկով շոռակարկանդակ

Գազարով պահքային կարկանդակ

Բազմաշերտ գունավոր տորթ

Չեբուրեկի կարտոֆիլով և սնկով

Տորթ Սնիկերս

Կիտրոնով ռուլետ

Պանրային ռուլետներով օրիգինալ ապուր