ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ Բաունտի
Շոկոլադե թխվածք սուրճի համով
Կրոկեմբուշ
Կարտոֆիլով կոտլետներ
Ժելեով տորթ
Նրբերշիկով ձողիկներ
Ջեմով թխվածքներ
Հավի մսով իտալական ապուր
Թխվածքաբլիթ “Շախմատ”
Տորտիլյա
Շոկոլադե կեքս պիստակով
Ցիտրուսային տորթ-կարկանդակ
...10...8889...100...