ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Վանիլային քափքեյք շոկոլադե կրեմով
Տորթ Սրտիկ
Խնձորով պիրոգ
Վաֆլիով կոներ շոկոլադե միջուկով
Փքաբլիթներ “Berliner”
Ամերիկյան բեյգլներ
Շոկոլադե կեքս Պահքի համար
Մարմարե թխվածքաբլիթներ
Նարնջով կեքս
Շոկոլադե «Թռչնի Կաթ»
Բիսկոտի շոկոլադով և ընկույզով
Կրուասան խնձորի միջուկով