ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ Պրագա
Կարամելային թխվածքաբլիթներ
Լոլիկով և քունջութով օղաբլիթ
Նարնջով քափքեյք
Նարինջով տորթ
Էկլեր
Պահքային բրաունի
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ անանուխով
Ծիրանաջեմով և չրերով կեքս
Կիևյան տորթ
Հավի մսով և սնկով շտրուդել
Ջեմով պահքային թխվածք
...10...9091...100...