ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Մանթի “Գազարներ”
Տորթ Ծիածան
Մեղրով տորթ
Խնձորով օլադի
Կարամելացված տանձով կարկանդակ
Կաթնային կորժիկներ
Շոկոլադե կարկանդակ ջնարակով
Պիցցա-տորթ
Տորթ Ռաֆաելլո
Մանդարինով պիրոգ
Բանանով կարկանդակներ
Բուլկի ”Սիննաբոն”
...10...9192...100...