ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Շոռակարկանդակ իրիսային միջուկով

Տորթ “Տիրամիսու”

Իտալական ուտեստ “Պեպերոնատա”

Թխվածքաբլիթ “Red Velvet”

Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով

Շոկոլադե Ֆոնդան

Փքաբլիթներ

Կանաչ պաստա

Թխվածքաբլիթ “Թիթեռներ”

Տորթ ”Սենթ Օնորե”

Մանթի “Լաջան” սոուսով

Թթվասերով տորթ