ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Պանրով և ձվով խորտիկ
Սպաս
Կաթնաշոռով և բանանով օլադի
Շոկոլադե բուլկի ”Աստղ”
Կարմիր բազուկով և կաթնաշոռով ռուլետ
Էկլեր
Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ
Տորթ Միկադո
Գետնանուշով փախլավա
Շոկոլադե նապոլեոն
Մեղրով տորթ ”Ամանորյա”
Էկլեր ”Կարապներ”