ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տնական փախլավա

Աղցան ”Կարապներ”

Ամանորյա բուլկիներ

Ամանորյա թխվածքաբլիթ ”Puzzle”

Թխվածքաբլիթ ”Զանգեր”

Տոնական տորթ «Եռանկյունի»

Շոկոլադապատ թխվածքներ

Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ

Նարնջի սուֆլեով թխվածք

Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթ ”Մարդուկ”

Թխվածք ”Տնակ”

Մեղրով տորթ