ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տնական փախլավա
Աղցան ”Կարապներ”
Ամանորյա բուլկիներ
Ամանորյա թխվածքաբլիթ ”Puzzle”
Թխվածքաբլիթ ”Զանգեր”
Տոնական տորթ «Եռանկյունի»
Շոկոլադապատ թխվածքներ
Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ
Նարնջի սուֆլեով թխվածք
Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթ ”Մարդուկ”
Թխվածք ”Տնակ”
Մեղրով տորթ