ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ Նապոլեոն
Տորթ “Պանչո”
Թխվածքաբլիթով տորթ “Եղևնի”
Գաթա
Լեհական մեղրով տորթ
Տորթ Նուրբ Նապոլեոն
Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ
Կոկոսով ամանորյա տորթ
Շոկոլադե “Մեղրով տորթ”
Բուլկի Տոնածառ
Կակաչի սերմով բուլկի
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
...10...9697...100...