ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Կարկանդակ դդումի միջուկով
Տանձով կարկանդակ Tarte Tatin
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ M&M’s
Դարչինով թխվածքաբլիթ Snickerdoodle
Բասկյան շոկոլադե տորթ
Ջեմով թխվածքաբլիթ
Համեղ պիցցա 5 րոպեում
Շոկոլադե-սրճային տորթ
Ջալեբի
Ջեմով բուլկի “Խխունջներ”
Դդմիկով կարկանդակ
Բրաունի կաթնաշոռով