ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ “Milky”

Շոկոլադե կարկանդակ

Կաթնաշոռով և դեղձով բուլկի

Տորթ «Անտառի խրճիթ»

Անանասով տորթ

Քունջութով թխվածքաբլիթ

Տորթ թավայի մեջ

Խնձորով տարտ

Տորթ “Թռչնի կաթ”

Կաթնաշոռով փքաբլիթ

Տորթ “Շվարցվալդ”

Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից