ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ “Milky”
Շոկոլադե կարկանդակ
Կաթնաշոռով և դեղձով բուլկի
Տորթ «Անտառի խրճիթ»
Անանասով տորթ
Քունջութով թխվածքաբլիթ
Տորթ թավայի մեջ
Խնձորով տարտ
Տորթ “Թռչնի կաթ”
Կաթնաշոռով փքաբլիթ
Տորթ “Շվարցվալդ”
Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից