աղ կիտրոնի

թարգմանություն՝ на русском - лимонная кислота, in English - citric acid

Կիտրոնի աղ ` նույն ինքը կիտրոնաթթու։ Վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում՝ համեմունքների բաժնում:

Այն լայն կիրառություն ունի խոհարարության մեջ: Օրինակ, այն ավելացնում են եթե պետք է թթվություն հաղորդել սոուսին, աղցանին կամ կրեմին։ Իսկ մեկ պտղունց կիտրոնաթթուն կօգնի ավելի արագ ստանալ թանձր ու պինդ բեզե:

Կիտրոնաթթվով պատրաստում են ժելեներ, հրուշակղեն, պահածոներ, ջեմեր, սառեցված մթերքներ, թեյեր և ըմպելիքներ:

Կիտրոնի աղով բաղադրատոմսերի մի մասին կարող եք ծանոթանալ հետևելով ստորև ներկայացված հղումներին։

ամանորյա-թխվածքաբլիթներ-1
Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ
լոլիկի մածուկ
Լոլիկի մածուկ
ձմերուկի հյութ
Ձմերուկի հյութ ձմռան համար
կեռասի մուրաբա
Կեռասի մուրաբա
տորթ-կրիա
Տորթ «Կրիա»
թթվասերային-կրեմ-1
Թթվասերային կրեմ
Տոնական-կեքսեր-1
Տոնական կեքսեր
bananov-karamel
Բանանով կարամել
shokolade-ekler
Շոկոլադե էկլեր
txvacq-reshoto
Թխվածք ”Ռեշոտո”
beze-aranc-dzvi
Բեզե առանց ձվի
trchni-kat-yurovi
Տորթ Թռչնի կաթ
12...