աղ

թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt

Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:

Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:

Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝

  • Մանր կերակրի աղ
  • Խոշոր կերակրի աղ
  • Յոդացված կերակրի աղ
  • Ծովային կերակրի աղ
  • Համեմված կերակրի աղ

Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:

Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Ջեմով թխվածքաբլիթ
Համեղ պիցցա 5 րոպեում
Թաբուլե
Մսի կոլոլակով պաստա
Ձվածեղ “Poché”
Լցոնված կանաչ լոլիկ
Ջեմով բուլկի “Խխունջներ”
Բազուկով սառը ապուր
Դդմիկով կարկանդակ
Սոուս “Թարթար”
Երկշերտ չիզքեյք
Կարմիր լոբի բանջարեղենով
...10...101102...110...